علمی بلاگ

وبلاگی برای همه نظر هم فراموش نشه و بازم بیاید

علمی بلاگ

وبلاگی برای همه نظر هم فراموش نشه و بازم بیاید

با سلام خدمت تمام کسانی که اومدن به وبلاگ خودشون.
من این وب رو تاسیس کردم برای چند چیز اول بالا رفتن علم خودم و خودتان و... چیز های دیگر. این وب از چند موضوع علمی و تکنولوژی و...تشکیل شده که از شما خواهشمندم به تمام بخش های ان سر بزنیدکه مطالب خوبی گیرتان می اید.راستی اگر در خواستی دارید میتوانید با من در میان بگذارید.
باتشکر از شما که این بخش را تا اخر مطالعه نمودید.
باسپاس فراوان.
مدیریت وب

دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
آخرین نظرات
نویسندگان

طرز تهیه حلوای آلبالوی خوش رنگ

يكشنبه, ۱۸ مرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۲۵ ب.ظ

نحوه پخت حلوای آلبالو,طرز پخت حلوای آلبالو

این بار حلوا با آلبالو درست کنید


مواد لازم برای حلوای آلبالو :

  آرد سفید شیرینی پزی  200 گرم
 آرد سنگک  40 گرم
 آب  350 میلی لیتر
 شکر  300 گرم
مارگارین 225 گرم
روغن مایع 80 میلی لیتر
آلبالو بدون هسته 300 گرم
جوهرلیمو 1 قاشق چایخوری
رنگ آلبالویی چند قطره
شربت آلبالو 200 میلی لیتر

 

روش تهیه حلوای آلبالو :
ابتدا آرد سنگک را آنقدر تفت می‌دهیم تا کاملا برشته شود. سپس آن را الک کرده، کنار می‌گذاریم.

آرد سفید شیرینی پزی را تا حدی تفت می‌دهیم که بوی خامی آن گرفته شود ولی رنگش خیلی تغییر نکند. در قابلمه‌ای گود آب، شربت، شکر، آلبالو، رنگ و جوهرلیمو را مخلوط کرده، روی حرارت می‌گذاریم تا جوش آید.

داخل تابه‌ای که می‌خواهیم حلوا را تهیه کنیم کره را ذوب کرده، آردها را داخل آن الک می‌کنیم سپس روغن مایع را به مخلوط اضافه می‌کنیم و یک دقیقه تفت می‌دهیم.

حال با ملاقه به آرامی شربت را به مخلوط آرد و کره اضافه کرده، هم می‌زنیم تا جایی که حلوای لطیفی حاصل شود؛ حال از روی حرارت بر می‌داریم و آن را با آلبالو و ترافل های شکلاتی و ورق طلای خوراکی تزیین می‌کنیم.

 

  • سید علی غضنفری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

ابزار وبمستر